ssvtopshot2019

Disclaimer

Deze SVV Top Shot 2019 website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter fouten (in de verwerking van deze informatie) kunnen niet altijd worden voorkomen. De eigenaar en ontwikkelaar van deze site zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de aangeboden informatieteksten.

De eigenaar en ontwikkelaar van deze site sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor alle schade, directe en indirecte, uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of verband houdende met het gebruik van informatie, producten of diensten die via deze website aangeboden worden.

Copyright:

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze SVV Top Shot 2019 website (informatie, graphics, foto's), mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. De website en gebruikte materialen zijn eigendom van de eigenaar van deze website tenzij anders aangegeven. De gebruikte en ontwikkelde logo\'s en/of graphics zijn eigendom van resp. Schietsport vereniging Top Shot 2019 (SVV Top Shot 2019), Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (KNSA), en mogen in geen geval worden gebruikt op een website anders dan op deze SVV Top Shot 2019 website. De eigenaar van deze site heeft exclusieve rechten voor het gebruik van de ontwikkelde graphics. Deze volledige site, inclusief grafisch materiaal, ontwerp en inhoud, is auteursrechtelijk beschermd.

Stein

NAAR BOVEN
NAAR BENEDEN

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Accepteren Weigeren